Banca Transilvania a deschis, recent, doua unitati in Bucuresti (Sucursala Otopeni si Agentia Amzei), ajungand astfel la o retea de 53 de unitati in zona Bucurestiului.

“Capitala este o piata cheie pentru dezvoltarea Bancii Transilvania”, a precizat directorul executiv al bancii pentru Bucuresti, Andrei Dudoiu.

Potrivit datelor publicate de institutie, persoanele care devin clienti ai Bancii Transilvania pana pe data de 12 mai beneficiaza de deschidere de cont gratuita si, totodata, pot participa la tragerea la sorti pentru a obtine un premiu in valoare de 10.000 euro, echivalent in lei.

Pe toata durata campaniei bucurestenii si locuitorii judetului Ilfov pot participa si la concursuri care se difuzeaza la Radio Guerrilla Bucuresti. Persoanele care se dovedesc a fi cele mai informate cu privire la aceasta promotie vor primi premii in valoare de 100 lei, pe card sau sub forma unui voucher pentru consumatie, la BT Cafè™-Bucuresti, cafeneaua bancara a Bancii Transilvania, se mai arata in comunicatul de presa.

Banca Transilvania desfasoara in Bucuresti si o ampla campanie "out-door" din luna martie a acestui an, care consta in amplasarea a peste 50 de panouri in cele mai circulate zone, dar si in metrou si mall-uri.

Banca Transilvania a incheiat anul 2006 cu un profit net de 120,2 milioane lei, cu 21% mai mare fata de anul anterior, in conditiile in care banca s-a extins cu 126 de unitati si sucursale si a investit 93 milioane lei in 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cum s-au schimbat obiceiurile financiare ale oamenilor de la debutul pandemiei
Setari Cookie-uri