Libra Internet Bank lansează noua serie de carduri de debit pentru persoane fizice, sub denumirea Avanpost. Noile carduri ale Libra Internet Bank oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate în întreaga țară, precum și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Facilitatea de cashback 10% presupune că, după fiecare cumpărătură făcută în rețeaua de magazine partenere băncii în oferirea acestui serviciu, clientul își primește înapoi 10% din suma pe care a plătit-o, automat.

Citește și: Cardurile de credit: Ce condiții oferă băncile de top din țară și cui îi pot fi avantajoase

Cardurile Avanpost pot fi comandate online din aplicațiile băncii de internet/mobile banking și prin intermediul site-ului Libra Internet Bank, fiind disponibile în mai multe variante de design: Negru, Roz sau Camuflaj (Avanpost Gold) și Alb (Avanpost Free). De asemenea, noile carduri pot fi solicitate în oricare sucursală.

Citește și: Vrei să te împrumuți? Topul băncilor care oferă cele mai mici dobânzi fixe la un credit de nevoi personale

Atunci când decizi să îți deschizi un cont pentru un nou card de debit rebuie să ții cont de faptul că orice tranzacție bancară (plăți, încasări de sume, transferuri bancare interne, transferuri către conturile altei bănci și chiar și simpla administrare lunară a contului sau interogările de sold) toate sunt privite drept servicii și pot fi puse la plată (comision) de către bancă.

Citește și: Cât de mult te taxează cele mai mari bănci din România dacă retragi cash la alte bancomate

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri