Băncile din România își vor închide sucursalele atât de Vinerea Mare (22 aprilie), cât și luni (25 aprilie), a doua zi de Paște. Totuși, câteva unități vor rămâne deschise pentru cei care vor avea nevoie neapărată de operațiuni bancare care necesită prezență fizică.

Creditorii de la noi din țară nu își vor trimite angajații în birouri în cele două zile libere cu ocazia sărbătorilor legale din această primăvară, dar un mic număr de puncte bancare din mall-uri și alte centre comerciale vor rămâne deschise, potrivit răspunsurilor pe care le-a primit wall-street.ro.

Pentru Banca Transilvania, unitățile din centrele comerciale vor fi singurele deschise, atât vineri, cât și luni, în intervalul orar 12-18. Reprezentanții băncii precizează că acest program ar putea să difere, în funcție de aprobările primite și de programul respectivelor centre.

BCR va avea, de asemenea, deschise unități în centrele comerciale din câteva orașe ale țării, în intervalul 12-18, vineri și luni. BCR va fi disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială.

Unitǎţile teritoriale retail, centrele de afaceri corporate şi administraţia centralǎ nu vor avea program cu publicul în perioada 22 - 25 aprilie 2022, a mai spus BCR.

Banca Program vineri (22 apr.) Program duminică (24 apr.) Program luni (25 apr.)
Banca Transilvania Deschis în centre comerciale (12-18) închis Deschis în centre comerciale (12-18)
BCR* Deschis în centre comerciale (12-20)* închis Deschis în centre comerciale (12-20)*
BRD Deschis în mall-uri, cu programul locației nespecificat Deschis în mall-uri, cu programul locației
ING Deschis în mall-uri, cu programul locației nespecificat Deschis în mall-uri, cu programul locației
Raiffeisen Deschis în centre comerciale închis, exceptând Cora și Colentina București Deschis în centre comerciale
UniCredit închis nespecificat închis
CEC Bank închis închis închis
OTP Bank închis închis închis
Libra Bank închis închis închis

* Valabil în București (Park Lake, Ikea Pallady, Iris Titan, Mall Plaza, Băneasa, Ikea Băneasa), Cluj (Polus), Timișoara (Shopping City) dar exceptând Brașov (Coresi Mall), unde programul va fi 10-15 vineri și 10-14 luni

BRD va avea deschise unitățile din mall-uri, cu programul locației respective. Echipa MyBRD Contact (telefonic și digital) va avea program de lucru cu publicul vineri, 22 aprilie, orele 09:00-19:00, precum și sâmbătă, orele 09:00-17:00, potrivit băncii franceze.

„Rețeaua ING Office va fi închisă vineri și luni, iar punctele de lucru din mall-uri se vor adapta programului fiecărui mall în care se află”, a răspuns ING solicitării Wall-Street.

Raiffeisen va avea deschise punctele de activitate din centrele comerciale, asemenea celorlalte bănci menționate, însă programul acestora va fi diferit de la unitate la unitate.

OTP va avea toate unitățile închise în zilele de 22 și 25 aprilie, atât cele teritoriale, cât și Contact Center-ul OTP Bank România. Pentru orice informaţie legată de cardurile bancare, Call Center-ul OTP va asigura asistenţă permanentă.

Sucursalele Libra Internet Bank vor fi închise în zilele vineri, 22 aprilie și luni, 25 aprilie. În afară acestor zile de sărbătoare legală, programul sucursalelor rămâne rămâne cel obișnuit.

Pentru românii care nu vor putea să ajungă în aceste locații, vor rămâne la dispoziție variantele digitale de plăți și de transferuri bancare prin aplicațiile puse la dispoziție de fiecare bancă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri