HVB Banca pentru Locuinte deschide patru birouri regionale in aceasta luna

HVB Banca pentru Locuinte lanseaza, in luna mai, patru birouri regionale in localitatileTimisoara, Bucuresti, Iasi si Cluj, ca urmare a cresterii nivelului de trai in aceste zone si dorintei populatiei de a investi in domeniul locativ.

„Lansarea celor patru noi birouri regionale vorbeste de la sine despre importanta pe care acordam zonelor cu inalt potential de dezvoltare, lucru care se vede si in cresterea productivitatii consilierilor nostri financiari din tara”, a declarat directorul general al HVB Banca pentru Locuinte, Edgar Pillath.

El a mai spus ca banca isi deschide birouri in Timisoara, Iasi si Clujul si pentru a coordona mai bine activitatea consilierilor institutiei in teritoriu, de a oferi informatie si suport logistic acestora.inceputul anului s-a dovedit a fi unul foarte bun pentru HVB Banca pentru Locuinte, deoarece numarul de contracte au crescut lunar de doua pana la de trei ori fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult, sumele economisite de populatie in primele patru luni ale anului reprezinta valoarea cumulata a primelor noua luni ale anului trecut.

HVB Banca pentru Locuinte este specializata in comercializarea de produse de economisire-creditare pentru domeniul locativ, produsele sale presupunand doua etape. in prima etapa, clientul trebuie sa economiseasca cel putin 40% din suma contracta si primeste o prima de la stat de cel mult 15% din soldul economisit. De asemenea, banca acorda o dobanda anuala pentru economii de cel mult 4,5%. in cea de-a doua etapa, cea de creditare, clientul poate lua credit in lei cu o dobanda fixa de pana la 4,5% pe an, in functie de produsul ales.

HVB Banca pentru Locuinte a incheiat anul 2006 cu active in valoare de 42,4 milioane lei (12,5 milioane euro), dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei.

HVB Banca pentru Locuinte a intrat pe piata romaneasca la sfarsitul anului 2005, iar din martie 2007 va putea acorda primele credite pentru locuinta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Banca Transilvania aduce Prime Dash și Namirial în BT Store
Setari Cookie-uri