Kurt Leitner a preluat functia de presedinte al Grupului Financiar Porsche Romania, dupa ce a expirat mandatul detinut de Peter Demmer, la inceputul lui mai 2007.
"Kurt Leitner, absolvent de MBA, in varsta de 40 ani, are o experienta vasta de 19 ani in cadrul grupului Porsche, ocupand diferite pozitii in cadrul mai multor departamente ale grupului, cum ar fi Porsche Informatik si Skoda Austria", potrivit datelor publicate de companie.

Kurt Leitner a ocupat in ultimii trei ani pozitia de director al Grupului Financiar Porsche din Serbia & Muntenegru. Pe langa cunostintele din domeniul financiar, Leitner detine si o experienta vasta in domeniul vanzarilor de automobile, fiind responsabil cu administrarea retelei de distributie pentru Importatorul Skoda din Austria, in perioada 2001-2004.

"Grupul Financiar Porsche Romania are o pozitie puternica pe piata finantarilor auto si sunt nerabdator sa incep aceasta activitate pentru a ma asigura ca afacerile noastre vor continua sa se dezvolte cu succes", a declarat Kurt Leitner. El a mai spus ca principalul obiectiv al companiei este de a creste vanzarile de automobile ale grupului Porsche si, totodata, sa ofere mobilitate pentru un numar cat mai mare de oameni.

Rolul sau va fi axat pe sprjinirea retelei de dealeri pentru marcile VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche, cu produse financiare care sa corespunda nevoilor si intereselor clientilor.

Grupul Financiar Porsche se bazeaza pe conceptul de "one stop shop", clientii avand posibilitatea de a obtine automobilul, finantarea si asigurarea in acelasi loc, la punctul de vanzare.

Grupul Financiar Porsche se ocupa cu finantarea autoturismelor comercializate de catre Importatorul Porsche Romania. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility.

Porsche Romania a vandut in primele trei luni ale acestui an peste 12.300 de masini.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri