"Kurt Leitner, absolvent de MBA, in varsta de 40 ani, are o experienta vasta de 19 ani in cadrul grupului Porsche, ocupand diferite pozitii in cadrul mai multor departamente ale grupului, cum ar fi Porsche Informatik si Skoda Austria", potrivit datelor publicate de companie.

Kurt Leitner a ocupat in ultimii trei ani pozitia de director al Grupului Financiar Porsche din Serbia & Muntenegru. Pe langa cunostintele din domeniul financiar, Leitner detine si o experienta vasta in domeniul vanzarilor de automobile, fiind responsabil cu administrarea retelei de distributie pentru Importatorul Skoda din Austria, in perioada 2001-2004.

"Grupul Financiar Porsche Romania are o pozitie puternica pe piata finantarilor auto si sunt nerabdator sa incep aceasta activitate pentru a ma asigura ca afacerile noastre vor continua sa se dezvolte cu succes", a declarat Kurt Leitner. El a mai spus ca principalul obiectiv al companiei este de a creste vanzarile de automobile ale grupului Porsche si, totodata, sa ofere mobilitate pentru un numar cat mai mare de oameni.

Rolul sau va fi axat pe sprjinirea retelei de dealeri pentru marcile VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche, cu produse financiare care sa corespunda nevoilor si intereselor clientilor.

Citeste si:

Grupul Financiar Porsche se bazeaza pe conceptul de "one stop shop", clientii avand posibilitatea de a obtine automobilul, finantarea si asigurarea in acelasi loc, la punctul de vanzare.

Grupul Financiar Porsche se ocupa cu finantarea autoturismelor comercializate de catre Importatorul Porsche Romania. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility.

Porsche Romania a vandut in primele trei luni ale acestui an peste 12.300 de masini.