Volksbank Leasing Romania (VB Leasing Ro) a afisat in primul trimestru din 2007 o crestere a valorii contractelor de 56% pana la 45 milioane euro fata de perioada similara din 2006, datorita dezvoltarii segmentului auto
"In perioada ianuarie-martie 2006 aveam o valoare a contractelor noi incheiate de aproximativ 29 milioane euro", a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Octav Dumitrescu. Acesta a adaugat ca principalul motor al cresterii valorii bunurilor finantate in primul trimestru din 2007 il reprezinta segmentul auto, precum si deschiderea mai multor filiale VB Leasing Ro.

Directorul de marketing al Volksbank Leasing Romania a mai spus ca numarul de contracte incheiate de VB Leasing Ro a crescut cu 35% in primul trimestru din 2007, la peste 2.500 de contracte, fata de acelasi interval din 2006. "Estimam ca pana la sfarsitul anului vom incheia aproximativ 12.500 contracte", a mai spus Dumitrescu.

Pentru acest an compania se asteapta la o dezvoltare accentuata pe segmentele de leasing pentru autocamioane, remorci, utilaje de constructii si echipamente de orice fel, ca urmare a cresterii economice, a investitiilor in constructii si a dezvoltarii industriale in general.

In 2007 VB Leasing Ro se asteapta la o crestere cu minimum 50% a afacerilor cu echipamente de produse industriale (prelucrare a lemnului, pasticului si metalului), pana la cel putin 20 de milioane de euro, de la 12 milioane euro cat a inregistrat in 2006.

Volksbank Leasing Romania (VB Leasing Ro) a inregistrat in 2006 o crestere a valorii nete a contractelor cu peste 68% fata de 2005, ca urmare a dezvoltarii segmentului de leasing de echipamente de productie.

Taxele platite de VB Leasing Ro catre diferitele componente ale bugetului de stat au insumat peste 6 milioane de euro in 2006. in acelasi an, compania si-a extins reteaua teritoriala, care a ajuns la finalul anului trecut la 13 filiale in marile orase ale tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri