Reteaua Banca Romaneasca a ajuns la 86 de sucursale

Banca Romaneasca a deschis in aceasta saptamana doua sucursale, la Sebes si Slobozia, si a ajuns la o retea de 86 de unitati, din care aproape o treime (28 de sucursale) sunt in Bucuresti.

Sucursala Sebes deserveste atat populatia (retail), cat si companiile mari si firmele mici si mijlocii (IMM). Sucursala Slobozia este dedicata exclusiv segmentului de retail.

Clientii persoane fizice pot obtine, la sucursalele Bancii Romanesti din Sebes si Slobozia, credite pentru casa de pana la 500.000 de euro, cu o dobanda de 5,9% pe an, credite de nevoi personale fara garantii de pana la 10.000 de euro, precum si credite de nevoi personale cu ipoteca, cu valoare maxima de 150.000 de euro si perioada maxima de creditare de 25 de ani.

De asemenea, clientii bancii au acces la oferta de carduri de debit Visa si de credit Mastercard, precum si la serviciul de transfer rapid de bani Western Union. Sucursalale nou deschise au cate un birou de schimb valutar si un bancomat.

Banca Romaneasca, subsidiara a grupului elen National Bank of Greece (NBG), avea active de 3,56 miliarde lei (1,05 miliarde euro) si detinea o cota de piata de 2,07% la sfarsitul anului trecut, fiind pe locul al 12-lea in sistemul bancar romanesc, potrivit datelor bancii centrale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri