Actionarii societatii comerciale Transilvania Leasing IFN SA au aprobat majorarea capitalului social al companiei cu suma de 6,66 milioane lei (2 milioane euro), pana la 23,3 milioane lei (7,1 milioane euro), potrivit unei hotarari publicate in Monitorul Oficial.

Majorarea de capital se va realiza din sursele proprii constituite, din repartizarea profitului aferent anilor precedenti (4,95 milioane lei), precum si a celui aferent anului 2006, de 1,7 milioane lei.

Majorarea se va face prin emiterea unui numar de 13.336 de actiuni nominative cu o valoare nominala de 500 de lei, repartizate in beneficiul actionarilor existenti, proportional cu cota de participare detinuta.

Profitul net Transilvania Leasing a fost, in 2006, de 1,821 milioane lei, fata de 4,128 milioane lei in 2005.

Actionarul majoritar al Transilvania Leasing este SIF Transilvania, care detine un pachet de peste 58% din capitalul companiei. SIF Transilvania intentioneaza sa listeze pe Bursa Transilvania Leasing, in a doua parte a acestui an, alaturi de Aro Palace, ca parte a strategiei din programul de restructurare a portofoliului inceputa acum doi ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Rapoartele de evaluare în scopul impozitării se pot depune până pe 30 iunie
Setari Cookie-uri