ProCredit Bank a deschis, luni, a 33-a unitate din reteaua sa in Iasi, care va oferi produse si servicii bancare populatiei si companiilor.

Agentia Iasi Podu Ros este a doua din Iasi a ProCredit Bank si face parte din strategia de extindere pentru anul 2007, ce se adreseaza mai ales zonelor cu puternic potential de afaceri.

Noua agentie din Iasi a bancii ofera clientilor servicii bancare precum conturi curente, depozite la termen, depozite pentru pensionari, planuri de economisire, conturi de economii, dar si doua tipuri de carduri de debit: Visa Electron si Visa Business Electron.

"Strategia pentru anul 2007 se concentreaza pe extinderea permanenta a retelei actuale de sucursale si agentii. Intentionam, de asemenea, sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si in plus sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja", a declarat directorul general al ProCredit Bank, Michael Kowalski.

ProCredit Bank Romania face parte din grupul ProCredit, un grup international care opereazi in prezent in 19 tari pe trei continente. Banca detinea la sfarsitul anului trecut active de 746,5 milioane lei (220 milioane euro) si controla 0,43% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor bancii centrale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »



Citește și
BAAR: Abuzurile service-urilor auto arată că legea RCA trebuie modificată
Setari Cookie-uri