Bancpost lanseaza un depozit la termen cu dobanda anuala de pana la 10%

Bancpost a lansat depozitul la termen "Pas cu pas" pe o perioada de 360 zile, la care dobanda lunara fixa creste progresiv pana la 10%, din 30 in 30 de zile, pana la maturitate si este depusa lunar intr-un cont curent asociat, a anuntat banca intr-un comunicat. Produsul de economisire se adreseaza, atat clientilor de retail romani, cat si celor straini.

Suma minima de constituire a acestui depozit este de 500 lei, euro sau dolari, iar suma maxima este nelimitata. Nu se admit depuneri ulterioare in contul de depozit si nici nu se pot face restituiri partiale din suma depozitata.

Daca doreste sa retraga banii mai devreme de 360 zile, clientul primeste dobanda pentru toate intervalele intregi de 30 de zile in care a mentinut depozitul, fiind penalizat cu dobanda 0 numai pe intervalul incomplet, se mai arata in comunicat.

Banca nu percepe comisioane pentru constituirea depozitului si deschiderea contului curent atasat acestuia. Clientul poate imputernici pe contul de depozit pana la doua persoane.

Bancpost, membra a EFG Eurobank Ergasias SA (Eurobank EFG), detinea, la finalul primului trimestru al acestui an active in valoare de 2,37 miliarde euro (7,97 miliarde lei), in crestere cu 55,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar suma nu include creditele externalizate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri