Băncile respectă ritmul marilor retaileri și vin și ele cu oferte de Black Friday. Instituțiile financiare lansează campanii de reduceri la credite, carduri de cumpărături cu taxe zero de administrare și depozite cu dobânzi atractive. wall-street.ro îți prezintă ofertele disponibile la principalele bănci din piață.

Black Friday - Banca Transilvania

Banca Transilvania lansează pe 11 noiembrie Bank Friday, o nouă campanie de shopping bancar online. În cadrul campaniei poți accesa un depozit de economii în lei pe 6 și 12 luni, de 7,25% și 7,45%.

Oferta completă Banca Transilvania:

  • Carduri de cumpărături: între 250 și 350 de lei cadou în puncte de loialitate STAR și până la 15.000 de mile gratis la cardurile de călătorie BT Flying Blue;
  • Dobânzi la depozite în lei pe 6 și 12 luni, de 7,25% și 7,45%;
  • Pachetul format din creditul de nevoi personale și cardul STAR: 8,81% dobândă variabilă (IRCC + marja de 4,75pp), zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj și până la 350 de puncte de loialitate STAR.

Black Friday la ING Bank

ING Bank își desfășoară campania de Black Friday în perioada 10.11.2022 - 15.11.2022.

Oferta completă ING Bank:

  • ING Card Complet: 200 de premii a 100 de lei fiecare, prin tragere la sorți;
  • Depozite bancare: 8% dobândă la depozitele bonus;
  • Plata în rate extinse: dacă plătești cu ING Credit Card ai până la 36 de rate la partenerii selectați.

Black Friday la Libra Internet Bank

Campania Libra Most Wanted se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2022 – 30 noiembrie 2022. Campania constă în costuri preferențiale sau bonusuri la anumite produse din portofoliu, cât și bonus de angajare, sub umbrela unei campanii de Black Friday, scrie Finzoom.ro.

Produsele și serviciile incluse în campanie sunt următoarele:

1. Card Libra Visa Business (card business standard): Promoția constă în comision de emitere și de administrare de 0 lei. Oferta se aplică tuturor cardurilor noi de tip business standard (Libra Visa Business) comandate în perioada promoției.

2. Depozitul Blitz în lei (pe 7 luni): Depozitul Blitz lei are o dobândă de de 7,77%.

3. Abonament operațional pentru Profesii Liberale: Costul abonamentului este de 19 lei pe lună. Oferta se aplică tuturor clienților noi, profesii liberale, care, în perioada desfășurării campaniei își deschid cont și își activează abonamentul operațional pentru profesii liberale.

4. Credite cu ipotecă pentru IMM-uri:

Promoția constă în dobândă redusă pentru primele 30 credite, astfel:

  • Primele 10 credite: dobândă ROBOR 3M + 1%;
  • Creditele 11-20: dobândă ROBOR 3M + 2%;
  • Creditele 21-30: dobândă ROBOR 3M + 3%.

5. Operațiuni curente corporate: Oferta constă în zero comisioane operaționale pentru jumătate de an, respectiv: administrare lunară cont, încăsări lei, plăți standard lei prin internet/mobile banking, plăți instant.

6. Credite agribusiness cu comision ZERO de acordare: Campania constă în zero comisioane de acordare credit, care se aplică pentru creditele noi înregistrate în aplicația de credit a băncii în perioada campaniei, iar contractul de credit (în cazul aprobării) se semnează până la 31 decembrie 2022.

7. eCommerce prin LibraPay:

  • taxa de înrolare redusă de la 1.000 lei la 0 lei;
  • taxa de administrare lunar redusă de la 30 lei la 0 lei pe 12 luni.

8. Libra Jobs: Angajații noi primesc 20% bonus la primul salariu. Condițiile se aplică pentru toți angajații noi, care aplică la un job la Libra în perioada 1-30 noiembrie și acceptă oferta de angajare până cel târziu la 31 decembrie 2022.

Black Friday la UniCredit Bank

Campania Black Friday 2022 UniCreditCard se desfășoară în perioada 4 - 11 noiembrie 2022. Produsele participante la campanie sunt cardurile de credit în lei "UniCredit Card Principal" și "UniCredit Card Premium", potrivit Finzoom.ro.

Oferă pentru persoane fizice

Oferta este reprezentată de un cont curent cu zero costuri pe viață pentru persoanele fizice și dobândă fixă de 6,99% pe an la Creditul de Realizări Personale de la UniCredit Consumer Financing.

Oferă pentru persoane juridice

Pentru clienții noi persoane juridice cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion euro, pe data de 11 noiembrie, UniCredit Bank oferă pachete Genius IMM cu zero comisioane de administrare a pachetului Genius IMM.

Black Friday la OTP Bank

OTP Bank desfășoară campania de Black Friday în perioada 11-13 noiembrie 2022. Banca o să pună la dispoziție această perioadă 500 de depozite în lei cu:

dobândă anuală de 9,75%;
• perioadă de constituire de 3 sau 6 luni;
prelungire automată (începând cu a doua scadență, depozitul este remunerat cu rata de dobândă anuală existentă în oferta băncii la momentul prelungirii);
comisioane zero de deschidere, lichidare și retragere numerar (numai în cazul retragerilor de numerar provenite din depozite la termen, în ziua scadenței acestora).

Black Friday la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank și Mastercard oferă un card de cumpărături prin care poți cumpăra produse în 24 rate lunare fără dobândă sau în până la 60 de rate cu dobândă redusă.

Funcțiile cardului de cumpărături Raiffeisen Bank:

  • Buy now, pay later (Cumperi acum și plătești mai târziu): Poți cumpăra produse pe care le achiți apoi în până la 24 rate lunare fără dobândă sau în pana la 60 de rate cu dobândă redusă. Rambursezi minim 5% din suma datorată. Ai 0% dobanda la comercianti cand rambursezi integral sumele utilizate pana la scadenta lunara.
  • Poți să plătești oriunde: Cu zero comisioane la plăți către comercianți și perioadă de grație de până la 56 de zile.
  • Bani în cont: Prin apel la *2000 poți cere ca o sumă de pe cardul de cumpărături să fie transferată în contul tău curent de la Raiffeisen Bank. Vei comunica telefonic suma de care ai nevoie și numărul de rate fixe pe care îl dorești.
  • Plătești cu telefonul și ceasul: prin RaiPay (Android), Apple Pay (iOS) și Garmin Pay.
  • Smart Mobile și notificări pe telefon;
  • Smart Mobile inclus: Ai Smart Mobile inclus când ai un card de cumparaturi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri