Actionarii Chimopar SA Bucuresti isi pot exercita dreptul de preferinta in cadrul majorarii de capital, in perioada 14 mai-14 iunie, a anuntat compania intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti

Chimopar a anuntat majorarea capitalului social cu circa trei milioane lei, prin aport in numerar. Majorarea capitalului social reprezinta 2,15 milioane lei virament efectuat de Jafco Holding Romania SA si aproape 800.000 lei subscrieri posibile ale celorlalti actionari. Majorarea va fi facuta prin emiterea unui numar de 1,175 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Actionarii companiei pot subscrie noile actiuni emise in cadrul majorarii de capital la pretul de 2,50 lei. Compania a incheiat anul 2006 cu o pierdere de 3,17 milioane lei si o cifra de afaceri de 31,56 milioane lei.

Titlurile Chimopar sunt tranzactionate la BVB, la categoria necotate, sub simbolul CPR. Actiunile CPR au incheiat sedinta de tranzactionare din 11 aprilie la pretul de 1,95 lei, care corespunde unei capitalizari de 13,17 milioane lei. Compania are un capital social de 20,5 milioane lei, divizat in 8,19 milioane actiuni.

Actionarul majoritar al companiei este societatea Jafco Holding Romania, care controleaza peste 73% din capitalul social. Ultima cotatie a fost de 2,00 lei in sedinta din 17 mai, ceea ce da firmei o capitalizare de peste 16 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Florin Cîţu: Vom veni rapid cu normele de aplicare pentru suspendarea ratelor
Setari Cookie-uri