Ce confort ai când știi că ai o sumă economisită în cont?

„O sumă de bani depusă lunar în bancă, sau ori de câte ori este posibil, reprezintă o siguranță, un început pentru împlinirea planurilor de viitor, cum ar fi o vacanță, bursa copiilor sau chiar un curs mult visat.” Raluca Corpacescu - Product Management.

La First Bank, încurajăm economisirea pe termen mediu și lung. Cu noul depozit Freedom beneficiezi de o rată anuală de dobândă de 2% pentru depozitele în euro pe o perioadă de 10 luni. În ceea ce privește depozitele pe 5 luni, Freedom dispune de o dobândă anuală de 8.20% direct la sucursalele First Bank și 8.35% prin Video Banking, pentru depozitele în lei.

Astfel, îți protejezi economiile de creșterea inflației. Depozitul Freedom poate fi deschis ușor și de oriunde de către orice client, datorită funcției de Video Banking, prima sucursală virtuală.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri