Banca Transilvania si Western Union au introdus chitanta automata, permitand, in premiera pe piata din Romania, eliminarea formularelor de primire sau trimitere a banilor.
Inregistrarea datelor transferului de bani se va face de catre operatorii bancii pe baza actului de identitate si a informatiilor furnizate verbal de catre client.

"Lansarea chitantei automate este o concretizare a promisiunii Western Union de a oferi mereu clientului un serviciu rapid, usor si de incredere. Este, totodata, un rezultat care incununeaza excelenta colaborare cu partenerul nostru Banca Transilvania, din care vor beneficia clientii nostri" , a declarat directorul de tara al Western Union pentru Romania si Moldova, Alexandru Badulescu.

Noua modalitate de transfer de bani permite economisirea timpului clientilor, deoarece formalitatile necesare se realizeaza in cateva minute, fara perceperea unui comision suplimentar.

"Aceasta facilitate care va fi regasita, de acum inainte, in transferurile de bani realizate cu ajutorul Western Union si al Bancii Transilvania, este inca un angajament indeplinit de banca pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri, in premiera pe piata din Romania", a declarat directorulul general al Bancii Transilvania, Robert C. Rekkers.

Clientii care vor dori sa foloseasca noua modalitate de transfer de bani au acces la reteaua Western Union din lume, care cuprinde, impreuna cu organizatiile sale afiliate - Orlandi Valuta si Vigo - aproximativ 305.000 de unitati la nivel mondial, precum si acoperirea teritoriala a Bancii Transilvania, formata din 373 de sucursale si agentii in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri