In ultima saptamana, la Bursa Romana de Marfuri (BRM) au fost incheiate tranzactii in valoare de 28,10 milioane dolari, iar aproape jumatate din suma a fost Nuclearelectrica, in valoare de 14 milioane dolari.

Compania Nuclearelectrica a achizitionat servicii de modernizare a Statiei de tratare a apei, mentioneaza comunicatul transmis redactiei.

Bursa Romana de Marfuri (BRM) a inregistrat in saptamana 14-18 mai o valoare de tranzactionare de peste 28,1 milioane dolari in cadrul celor 53 de tranzactii organizate pe piata la disponibil si pe cea a licitatiilor la sediul central si al terminalelor sale din teritoriu.

Pe piata la disponibil a BRM au fost tranzactionate 2 ordine in valoare de aproximativ 9,6 milioane dolari pentru combustibil tip M si motorina Euro Diesel. Cantitatea de aproape 12.300 tone combustibil tip M a fost achizitionata de o unitate militara din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare a achizitionat, pe Piata la disponibil a BRM, o cantitate de 670 tone motorina Euro Diesel la pretul de 1790 RON/tona, fara accize si TVA.

In teritoriu, pe Piata licitatiilor, s-au desfasurat 51 tranzactii care au totalizat o valoare de peste 18,5 milioane dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Legal ALERT: o nouă reglementare cu privire la aplicarea semnăturii electronice
Setari Cookie-uri