Adunarea generala a actionarilor S.C. Ventrust Investment S.A. a hotarat majorarea capitalului social cu suma de 1.980.000 RON, de la 520.000 RON la 2.500.000 RON, prin incorporarea profitului net aferent anului 2006 si aport in numerar al actionarilor societatii, proportional cu numarul de actiuni pe care le poseda.

“Am facut acest lucru in special pentru clientii nostri, pentru a le oferi servicii de investment banking.”, a declarat Alexandru Farcas, actionarul principal si directorul companiei.

S.C. Ventrust Investment S.A., societate de servicii de Investitii Financiare, este membru al Bursei de Valori Bucuresti, membru al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu, membru compensator general al Casei Romane de Compensatie si a fost infiintata la sfarsitul anului 2005 cu capital autohton.
In momentul de fata S.S.I.F Ventrust Investment S.A. tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti, Bursa Electronica Rasdaq si Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu.

Ventrust Investment S.A. a incheiat primul an de activitate cu venituri de aproximativ 3 milioane RON si un profit de 0,8 milioane RON. Societatea s-a situat pe locul 49 din 72 de competitori (BVB+Rasdaq) cu o cota de piata de 0,35% si o valoare totala tranzactionata de 20 milioane EUR, iar pe BMFMS a ocupat locul 16 din 41 de societati cu un numar de 176.868 contracte incheiate.

In trimestrul I al acestui an, Ventrust Investment S.A. a inregistrat o crestere de peste 80% a cifrei de afaceri, fata de aceeasi perioada din 2006. Pe final de 2007, S.C. Ventrust Investment S.A. preconizeaza cresterea cifrei de afaceri propri la 7 milioane RON.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Piața de asigurări RCA din România, cea mai mare rată a daunei din regiune
Setari Cookie-uri