Majorarea capitalului social se va realiza prin emiterea unui numar de 81 milioane de actiuni noi cu valoarea nominala de 0,10 lei. Pretul de emisiune va fi alcatuit din valoarea nominala a unei actiuni (0,10 lei) la care se adauga o prima de emisiune de 0,10 lei pe actiune, "majorarea facandu-se fara incorporarea de rezerve", se arata intr-o hotarare a adunarii a actionarilor (AGA).

Actionarii participa la majorarea de capital cu participatia detinuta in capitalul social al Omniasig Asigurari de Viata si au un termen de o luna pentru a-si exercita dreptul de preferinta. Actiunile nesubscrise sau neplatite la termenul stabilit urmeaza a fi distribuite celorlalti actionari, au mai hotarat actionarii companiei.

Omniasig Asigurari de Viata are ca actionari principali compania de asigurari Omniasig SA - subsidiara a Vienna Insurance Group - care detine 50% din actiunile societatii, si grupul TBIH Financial Services Group, care detine 49,96% din capitalul social. Restul de 0,04% din actiunile companiei este detinut de mai multe persoane fizice.