Actionarii Omniasig Asigurari de Viata SA au decis, intr-o sedinta din 20 aprilie, majorarea capitalului social al companiei cu 8,1 milioane lei (2,5 milioane euro) pana la 24,3 milioane lei (7,4 milioane euro).

Majorarea capitalului social se va realiza prin emiterea unui numar de 81 milioane de actiuni noi cu valoarea nominala de 0,10 lei. Pretul de emisiune va fi alcatuit din valoarea nominala a unei actiuni (0,10 lei) la care se adauga o prima de emisiune de 0,10 lei pe actiune, "majorarea facandu-se fara incorporarea de rezerve", se arata intr-o hotarare a adunarii a actionarilor (AGA).

Actionarii participa la majorarea de capital cu participatia detinuta in capitalul social al Omniasig Asigurari de Viata si au un termen de o luna pentru a-si exercita dreptul de preferinta. Actiunile nesubscrise sau neplatite la termenul stabilit urmeaza a fi distribuite celorlalti actionari, au mai hotarat actionarii companiei.

Omniasig Asigurari de Viata are ca actionari principali compania de asigurari Omniasig SA - subsidiara a Vienna Insurance Group - care detine 50% din actiunile societatii, si grupul TBIH Financial Services Group, care detine 49,96% din capitalul social. Restul de 0,04% din actiunile companiei este detinut de mai multe persoane fizice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Câți clienți ING Bank România folosesc plățile mobile?
Setari Cookie-uri