Revolut lansează cel de-al patrulea curs „Learn & Earn” și al doilea alături de Polkadot. Noul curs este disponibil pentru clienții Revolut din Regatul Unit și SEE, care pot obține până la 8 euro în DOT, dacă parcurg aceste cursuri scurte și simple și rezolvă corect testul final.

Recompensa se adaugă la soldul cripto Revolut al utilizatorului, după finalizarea chestionarului, iar odată ce primește noile tokenuri, acesta poate decide dacă vrea să le introducă în Staking.

Cursul „Bonus Polkadot” constă în două lecții. Prima explică procesul de Staking, în timp ce a doua lecție se concentrează pe conceptele de multichain și interacțiune multichain. Conținutul se bazează pe materiale vizuale, inclusiv carduri interactive și videoclipuri, pentru a împărtăși informații cheie despre simbolul nativ al Polkadot, DOT, precum și despre modurile de utilizare ale Polkadot.

Revolut a lansat recent funcția de cripto Staking în aplicație, care le permite clienților să îți pună soldurile lor de criptomonede, inclusiv DOT, la lucru.

„Continuăm să facem lumea cripto mai accesibilă, pe măsură ce interesul pentru criptomonede și tehnologia blockchain continuă să crească. Milioane de clienți au finalizat cursurile noastre Learn & Earn până în prezent. Credem că singurul mod în care clienții pot lua decizii informate cu privire la finanțele lor este să se asigure că au toate instrumentele potrivite pentru a înțelege cum funcționează criptomonedele. Având în vedere evoluțiile recente ale reglementărilor, credem cu tărie că momentul acesta este unul potrivit pentru a prezenta un astfel de curs clienților, aceștia având astfel ocazia de a înțelege cum contribuie Staking-ul la blockchain, cum funcționează și de astfel să se simtă confortabil atunci când decid să pună tokenurile la lucru și să câștige recompense de miză pe baza soldurilor deținute”, a declarat Emil Urmanshin, Crypto General Manager Revolut.

Sursa foto: Revolut

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri