Angajații BNR au fost evacuați astăzi, 14 martie, din clădire în urma unor degajări de fum. Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență intervin la fața locului.

„Intervenim ca urmare a unei sesizari privind degajare de fum la sediul BNR. Din informatiile preliminare rezulta ca in urma unei intreruperi in alimentarea cu energie electrica în zona respectiva, la sediul BNR au pornit generatoarele de curent, care au eliberat emisii de gaze (fum). In acest moment efectuam verificari in spatiile interioare. Nu sunt persoane ranite. Personalul din interiorul cladirii a fost evacuat in afara obiectivului”, precizează reprezentanții ISU.

"Am avut o pană de curent şi în urma penei de curent au pornit generatoarele automate de energie care sunt alimentate pe motorină. Unul dintre generatoare, care nu a mai fost utilizat de foarte multă vreme, a scos fum. Nu a fost un incendiu, dar a scos fum şi până s-a identificat sursa fumului unii din colegi au ieşit afară. Nu a fost o evacuare completă a clădirii. Au venit apoi pompierii şi lucrurile au intrat în normal în 20 de minute. Nu a fost nevoie de o intervenţie a pompierilor pentru că a revenit curentul şi s-a stins generatorul", a explicat Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR.

Sursa foto: LCV/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri