Creditele cu buletinul sau împrumuturile rapide nebancare au cunoscut în ultimii ani un val de popularitate în România, iar trendul acesta pare că se păstrează. Atunci când ai nevoie urgentă de o sumă de bani pentru a rezolva o problemă financiară sau pentru a pune în aplicare ceva ce ți-ai propus de mult, instituțiile financiare nebancare îți pun la dispoziție posibilitatea de a face rost rapid de acești bani, aplicând pentru un credit, doar cu buletinul. Acum, odată cu evoluția tehnologiei, tot procesul creditare (aplicare, verificarea solicitantului, comunicare, aprobare si transmiterea banilor) se poate face în totalitate online, ceea ce presupune un mare avantaj pentru că reduce timpul pierdut în trafic și/ sau la rând la ghișeul instituției. Tot mai multe instituții nebancare dar și bancare, pun la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a solicita un credit 100% online.

Mai mult decât atât, această digitalizare a fluxului de creditare permite și un răspuns mult mai rapid la cererea ta de credit. Platforma Mai Mai Credit IFN permite obținerea creditului chiar și în 15-20 minute. Ce-i drept, atunci când te confrunți cu o situație dificilă, te și aștepți să intri cât mai rapid în posesia banilor.

Dincolo de acest timp scurt de aprobare și transfer al banilor, insituțiile financiare nebancare solicită și un număr redus de documente. La Mai Mai Credit IFN poți aplica pe platforma www.maimaicredit.ro doar cu buletinul și o poză selfie pentru a confirma identitatea solicitantului. Credit doar cu buletinul, obținut 100% online! Oriunde te-ai afla, indiferent de ora la care te decizi să aplici pentru un credit, o poți faci liniștit, din confortul propriei tale case.

Dacă alegi să primești creditul pe card, banii ajung la tine aproape instant. Mai mult decât atât, această variantă îți permite să intri în posesia banilor rapid, în orice zi, inclusiv în zilele libere (zile de weekend sau sărbători legale). Poți primi banii și în contul bancar, însă acest transfer poate dura până la 1 zi lucrătoare, pentru că întreg procesul trebuie operat de către băncile care efectuează transferul banilor.

De ce aleg oamenii să împrumute bani de la IFN-uri în detrimentul băncilor? Oamenii au căutat soluţii rapide, iar IFN-urile au venit în întâmpinarea lor cu oferte atractive. Banii sunt acordaţi simplu, convenabil şi fără prea multe documente.

Trebuie de știut că aceste împrumuturi sunt 100% legale, instituțiile financiare nebancare fiind reglementate de legile din România și activitatea de creditare a acestora este atent urmărită și analizată de Banca Națională a României (BNR).

În ultimii ani, s-a putut constata o creștere în cererea de credite nebancare ceea ce aduce în piață noi jucători și diversifică oferta de produse financiare și oferte ale instituțiilor financiare nebancare.

În general, IFN-urile se bucură de o reputație bună în rândul solicitanțlor, atât persoane fizice cât și juridice, tocmai pentru că, nu de puține ori, reprezintă prima opțiune la îndemână atunci când au nevoie rapid de o sumă mică-medie. La Mai Mai Credit IFN poți obține un credit cu buletinul de până la 10.000 lei și ai posibilitatea de a rambursa creditul în maxim 60 de luni. În plus, împrumuturile oferite de IFN-uri pot fi accesate și de clienții cu istoric de plată negativ, care în general sunt respinsi de bănci. Odată cu digitalizarea procesului de creditare, întregul procedeu de aplicare și aprobare se desfășoară online și fără birocrație, având posibilitatea de a aplica la un credit doar cu buletinul, din confortul propriei tale locuinte sau de oriunde te-ai afla.

Un credit de nevoi personale oferit de o instituție financiară nebancară îl vei putea folosi cum dorești tu pentru că nu are o destinație anume. Practic, vei putea rezolva o situație urgentă cu care te confrunți, poți achiziționa un electrocasnic nou sau să îl repari pe cel vechi, poți cumpăra un cadou cuiva drag sau poți pleca în vacanță împreună cu prietenii sau familia. Literalmente, foloseștii banii exact cum vrei tu!

Pentru sume mici sau medii de bani, un împrumut rapid pe termen scurt sau mediu te poate ajuta să îți restabilești echilibrul financiar.

Condiții de eligibilitate pentru a obține un credit nebancar

• Vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani – Sunt multe instituții financiare nebancare care acordă credite și pensionarilor.
• Venituri declarate la ANAF de minim 1500lei/lună – Venituri din salarii, pensii, etc;
• Vechime 3 luni la ultimul loc de muncă;
• Carte de identitate (buletin) valabilă;
• Adresă de email și număr de telefon personale, pentru a putea crea contul de client;
• Card bancar sau cont bancar (IBAN) deschise la o bancă din România;

Încasezi banii în contul tău bancar sau direct pe card (instant) și creditul îl poți înapoia direct din contul tău de client, prin transfer bancar sau de la un punct de plăți PayPoint, unde vei putea achita numerar sau cu cardul. Dacă alegi să înrolezi cardul în contul tău de client la Mai Mai Credit IFN, se poate efectua debitare automată ceea ce te va scăpa de grija datei scadente. Atâta timp cât te asiguri că ai banii de rata în cont, debitarea se va face automat, fără a risca întârzierea plății (se poate întâmpla oricui).

Creditele nebancare sunt flexibile și nu au aceleași restricții și număr mare de documente necesare precum creditele bancare.

Pentru o creditare repsonsabilă, încearcă să îți calculezi corect valoarea ratei astfel încât să o poți achita la timp fără a întâmpina dificultăți.

Oricând ai nevoie rapid de bani, fie că este vorba despre un credit pe perioadă scurtă de timp sau lungă (60 de luni – 5 ani) poți apela cu încredere la produsele financiare și ofertele puse la dispoziție de Mai Mai Credit IFN, o instituție financiară nebancară cu capital 100% românesc, care operează doar online și oferă un flux de aplicare automatizat, ceea ce permite un răspuns rapid la solicitarea ta de credit.

Dacă întâmpini dificultăți în procesul de aplicare, un simplu telefon la numărul afișat pe site va rezolva sau clarifica problema cu care te confrunți.

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri