“Segmentul de vehicule este cel care a contribuit semnificativ la aceasta crestere si cel care detine ponderea cea mai importanta in portofoliu, respectiv 84%, cu o valoare de achizitie de 59 milioane euro”, se precizeaza in comunicat.

Valoarea contractelor semnate pe segmentul vehiculelor comerciale si al camioanelor s-a dublat in primult trimestru al acestui an. Echipamentele detin a doua pondere in contractele de finantare ale Raiffeisen Leasing, cu 15% din portofoliu si un volum al contractelor noi de 10 milioane euro.

Raiffeisen Leasing a semnat de curand un nou contract de finantare pe segmentul auto pe trei ani, in valoare de 10 milioane de euro, cu MHS Truck&Bus, importator al autocamioanelor si autobuzelor MAN in Romania. Raiffeisen Leasing si grupul Automobile Bavaria colaboreaza din 2002.

Citeste si:

Raiffeisen Leasing este liderul companiilor de leasing de pe piata romanesca pe segmentul de finantare a achizitiei de camioane, autocare si autobuze. Pentru acest an, compania si-a propus sa se concentreze pe echipamente complexe, proiecte imobiliare si solutii de leasing integrate.

Raiffeisen Leasing IFN SA este membra a grupului austriac Raiffeisen International si are un capital social de 14,93 milioane lei, detinut in proportie de 99,9% de Raiffeisen - Leasing International GmbH. Compania este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) incepand cu anul 2004.