OTP Bank România anunță lansarea Campaniei de Primavară cu zero costuri pe viață, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 2-14 mai, de cele mai atractive oferte, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

Astfel, în intervalul 2-14 mai, clienții noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de oferta de primavară, prin care vor obține pachete de cont curent cu zero costuri pe viață.

„Anul acesta propunem clienților, atât persoane fizice, cât și antreprenori, o ofertă competitivă și eficientă, cu zero costuri pe viață, care întâmpină nevoia acestora de predictibilitate și de reducere a costurilor, printr-o simplă aplicație online.”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

În această campanie promoțională este oferit Pachetul de produse și servicii bancare OTP Lejer, cu următoarele produse și beneficii incluse: cont curent, card de debit Mastercard, internet și mobile banking și alerte SMS (control card și control cont), cu zero costuri pe viață și zero condiții lunare de încasare și tranzacționare.

Clienții noi persoane fizice interesați de ofertele de mai sus, pot aplica online, până pe 14 mai, inclusiv, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

Campania de primăvară pentru antreprenori, cu zero costuri pe viață, se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de forma de organizare. În cadrul campaniei, antreprenorii pot beneficia de ofertă prin accesarea paginii dedicate.

Pentru a beneficia de avantajele ofertei, antreprenorii trebuie să aplice în intervalul 2-14 mai și să devină clienți noi ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare.

Noii clienți vor beneficia de:

• Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
• Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
• Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
• Card debit Visa Business în lei, gratuit pentru emitere şi administrare;
• 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS, indiferent de rulaj.

Clienții persoane juridice care doresc să acceseze oferta Campaniei de Primavară cu zero costuri pe viață pot aplica online până la data de 14 mai inclusiv, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri