Casa de brokeraj Swiss Capital a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna mai la Bursa de Valori Bucuresti si pozitia a 20-cea pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, conform clasamentelor intocmite de cele doua institutii, informeaza NewsIn.

Swiss Capital a incheiat tranzactii cu actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 533,34 milioane lei. La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu, casa de brojeraj Swiss capital a incheiat in aprilie doar 5.559 de contracte

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii aprilie a fost CA IB Securities cu o valoare a tranazctiilor de peste 257,06 milioane lei, urmata de Carpatica Invest cu 252,8 milioane lei.

In primele cinci luni de tranzactionare ale anului cea mai activa casa de brokeraj la Bursa a fost Swiss Capital cu 1,23 miliarde lei, urmata de ING Bank sucursala Bucuresti cu 1,20 miliarde lei si de CA IB Securities cu 1,14 miliarde lei. in total, pe piata titlurilor listate la Bucuresti au activat 75 de case de brokeraj.

In mai 2007, pe piata sibiana la termen au tranzactionat 39 intermediari. Topul intermediarilor a fost dominat de casa de brokeraj Broker Cluj care a incheiat 70.195 contracte. Pe pozitia secunda s-a aflat casa de brokeraj Eastern Securities care au incheiat 56.638 contracte. Cu un volum de 53.585 contracte incheiate Vanguard s-a plasat pe locul trei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
10 motive pentru a-ti aduce afacerea pe bursa
Setari Cookie-uri