Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti a admis, luni, banca de investitii ceha WOOD & Company Financial Services SA cu sediul in Praga, ca participant la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti
Compania are dreptul sa presteze servicii de investitii financiare conform obiectului de activitate autorizat de Banca Nationala a Cehiei si mentionat in atestatul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Banca a obtinut avizul CNVM la mijlocul lunii februarie 2007.

Aceasta este pentru prima data cand o firma inregistrata intr-un stat membru al Uniunii Europene este admisa ca participant pe piata bursiera (remote member) administrata de BVB.

Wood&Co este o banca independenta de investitii din Europa Centrala si de Est, cu sediul la Praga, si este activa de peste 15 ani. La sfarsitul anului 2005 banca era membra a burselor din Praga, Budapesta, Varsovia, Viena, Xtra Frankfurt si intentiona sa devina membru al burselor din Romania, Bulgaria si Slovenia.

Miliardarul Vladimir Potanin cumpara posturile locale MTV si VH1 din Rusia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri