"Contul curent pentru intreprinderi mici si persoane fizice autorizate" urmeaza sa fie lansat pe 11 iunie, iar dobanzile se calculeaza zilnic si se platesc in contul curent in ultima zi lucratoare a fiecarei luni sau in momentul lichidarii contului.

Clientul poate depune si retrage numerar sau poate efectua viramente bancare la ghiseu sau prin serviciul bancar prin internet (internet banking), in orice suma, in limita soldului disponibil in cont. Soldul contului curent poate fi verificat prin intermediul serviciului SmartTel, in cazul in care beneficiarul contului detine un telefon mobil conectat la reteaua Orange, Vodafone, Cosmote sau Zapp, anunta banca.

Banca ofera posibilitatea de instalare gratuita de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) pentru clientii care au activitati comerciale. Veniturile care provin din dobanzi nu se impoziteaza.

Bancpost, membra a EFG Eurobank Ergasias SA (Eurobank EFG), detinea, la finalul primului trimestru al acestui an, active in valoare de 2,37 miliarde euro (7,97 miliarde lei), in crestere cu 55,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar suma nu include creditele externalizate.