Porsche Mobility, compania pentru management de flote, leasing operational si inchirieri de masini a grupului financiar Porsche, lanseaza in aceasta luna un produs de leasing operational pentru firme adaptat modificarilor legislative intrate recent in vigoare

Principalul avantaj al leasingului operational dupa noua legislatie este deductibilitatea intregii valori de inchiriere. Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi si poate fi completat de un contract de management de flote.

"Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special, care isi doreau un produs de leasing convenabil", a spus presedintele Porsche Finance Group, Kurt Leitner.

Produsul de leasing operational ofera clientilor o solutie financiara completa pentru achizitionarea unei masini de la importatorul Porsche Romania. Contractul se incheie pe o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara, iar obiectul achizitionat in leasing este asigurat CASCO pe intreaga perioada a contractului, costul asigurarii fiind inclus in chiria lunara. "Un avantaj semnificativ este ca taxa de administrare este singura taxa platita la incheierea unui contract", se precizeaza in comunicat.

Citeste si:

Compania Porsche Mobility a fost lansata in 2006 pentru a completa gama de servicii financiare ale Porsche cu management de flote, leasing operational si inchirieri de masini.

Grupul financiar Porsche include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility si este prezent pe piata romaneasca din 1999. Grupul financiar Porsche se ocupa de finantarea autoturismelor comercializate de catre importatorul Porsche Romania, conform conceptului "one stop shop", care consta in obtinerea direct la punctul de vanzare a finantarii in leasing sau prin credit, a asigurarii pentru masina si administrarii flotelor de masini.a

Porsche Romania a vandut in primele trei luni ale acestui an peste 12.300 de masini.