Raiffeisen Bank Romania a emis 200.000 de carduri de credit din 2003 si pana pe 12 iunie 2007, iar banca vede in acest instrument de plata fara numerar un produs esential in dezvoltarea pietei de retail

In prezent, Raiffeisen Bank detine in portofoliu trei variante de card de credit: Standard, Gold si Vodafone. Cardurile de credit Raiffeisen Bank ofera o limita de credit de pana la 20.000 lei (40.000 lei pentru cardul Gold) si pot fi folosite oriunde in lume, cu o perioada de gratie de pana la 56 de zile.

Raiffeisen Bank a emis peste 1,3 milioane de carduri de debit si 200.000 de carduri de credit, ceea ce reprezinta o cota de 15% din piata cardurilor active. Banca detine o retea de 860 de bancomate (ATM) si peste 6.700 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Raiffeisen Bank are 2,2 milioane de clienti persoane fizice, 135.000 firme mici si mijlocii (IMM) si peste 5.200 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank a incheiat anul 2006 cu active de peste 4 miliarde euro si un profit brut de 60 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri