Firma Astra a castigat licitatia pentru asigurarea casco a celor 46 de autoturisme din parcul Companiei de Autostrazi, valoarea contractului, cu o valabilitate de un an, fiind de 13.500 euro, au declarat, citat de NewsIn reprezentantii Ministerului Transporturi (MT).
Data limita de depunere a ofertelor a fost 23 mai. Pentru asigurarea de tip casco a celor 46 de autoturisme din parcul auto al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(CNADNR) s-au aratat interesate companiile Ardaf, Asirom, Astra, Asiban, BT Asigurari Transilvania, Generali Asigurari si Eurobrokers Group-Broker de Asigurare.

In urma analizei ofertelor depuse a fost declarata castigatoare firma SC Asigurare-Reasigurare Astra SA. Potrivit reprezentantilor MT, firma a oferit 13.500 euro, in conditiile in care o alta companie a cerut 40.000 euro pentru asigurarea de tip casco a celor 46 de autoturisme ale CNADNR.

Astfel, vor fi asigurate 46 de autoturisme din parcul CNADNR dintre care trei Land Rover Freelander, sase Volkswagen Passat, cate un Volkswagen Multivan si Caravelle, doua Mercedes, trei Nissan Terrano si unul Pick. La acestea se vor adauga sase autoturisme marca Skoda Fabia, Felicia si Octavia, doua Renault Megane, doua Citroen Jumper si Xsara. Vor mai fi asigurate casco trei Opel Vectra si unul Astra, opt Peugeot si cate un autoturism Dacia Logan, Solenza, Supernova si Toyota.

Masinile sunt echipate din fabrica cu radiocasetofoane auto, instalatie de aer conditionat, inchidere centralizata, cat si alarma auto, montata dupa achizitia autoturismelor.

Contractul va avea o valabilitate de un an, iar polita de asigurare va fi valabila pe teritoriul Romaniei. Comisia de licitatie se intruni la sfarsitul saptamanii viitoare, urmand sa fie aleasa firma castigatoare. Departajarea ofertantilor se va face in functie de cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere tehnico-economic. De asemenea, firma castigatoare va avea obligatia de a depune, in termen de o saptamana de la semnarea contractului, garantia de buna executie. Acesta va reprezenta 5% din valoarea contractului in lei.

Pretul primelor de asigurare stabilite va fi stabilit conform propunerii financiare a firmei de asigurari, valoarea primei ramanand neschimbata pe toata perioada de derulare a contractului. Plata primelor de asigurare se va face in lei, la cursul zilei, in termen de 15 zile pentru avarii, 30 zile pentru furt partial si 60 zile pentru furt total.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri