Banca Comerciala Romana (BCR) organizeaza, in perioada 21 - 22 iunie, prima reuniune la varf a bancherilor din Europa Centrala care are loc la Bucuresti, la care participa peste 20 de bancheri din 10 tari, precum si guvernatori si viceguvernatori ai unor banci centrale din regiune.

Vor mai participa, de asemenea, reprezentanti ai autoritatilor de reglementare si ai pietei de capital, precum si analisti internationali. Vor avea loc interventii ale prim viceguvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Florin Georgescu, si ale presedintelui Erste Bank, Andreas Treichl.

"Aceasta reuniune anuala a presedintilor executivi din regiunea central-europeana, foarte apreciata, asigura un mediu excelent pentru un dinamic schimb de opinii intre conducerile bancilor din regiune impreuna cu oficiali ai organismelor financiare de supraveghere si reglementare", se arata in prezentarea reuniunii.

In cadrul conferintei, se va discuta despre evolutia actuala si viitoare a industriei bancare, precum si despre managementul bancar din perspectiva tarilor din Europa Centrala si de Est si din cea a celor veniti din afara regiunii. Alte teme de discutie vor fi pietele in viziunea directivei Uniunii Europene privind instrumentele financiare, creditarea pe pietele valutare, fuziuni si achizitii sau branding.

Reuniunea anuala a presedintilor executivi (CEO) ai bancilor din Europa Centrala se va desfasura sub patronajul presedintelui executiv al BCR, Nicolae Danila, si al directorului executiv al Institute of International Finance (IIF) din Washington, Charles Dallara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri