Raiffeisen Bank Romania a deschis al cincilea centru de credite imobiliare si ipotecare \"Casa Ta\" din reteaua sa, in care clientii au acces la consultanta in vederea cumpararii unei locuinte
Proiectul Raiffeisen Bank "Casa Ta" a inceput in martie 2006 prin deschiderea unui centru in Bucuresti si a fost urmat de alte trei centre deschise la Constanta (la sfarsitul anului trecut), Timisoara (in martie 2007) si din nou in Bucuresti (in luna aprilie).

"Ne propunem ca produsele noastre de creditare sa raspunda cat mai bine necesitatilor clientilor si sa tina cont de evolutiile pietei. in acest sens vom continua si in acest an sa completam si sa adaptam permanent oferta de credite ipotecare si, in plus, vom oferi clientilor nostri consultanta in domeniu", a spus vicepresedintele diviziei retail a Raiffeisen Bank, Razvan Munteanu.

Creditul imobiliar sau ipotecar "Casa Ta" oferit de Raiffeisen Bank se acorda pentru o perioada maxima de 30 de ani. Pentru creditele in franci elvetieini sau euro, dobanda este fixa in primul an, de 4,9% pentru creditele in franci elvetieni si de 6,65% pentru creditele in euro, iar in cazul unui credit in lei, dobanda este variabilia, de 8,4% pe an in prezent, potrivit datelor publicate de banca.

Banca are peste 2,2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 130.000 firme mici si mijlocii) si peste 5.000 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de peste 320 de unitati si aproximativ 5.200 de angajati. Banca detinea active de 13,8 miliarde lei (4,09 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 8,03% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri