Bank Leumi Romania distribuie unitati la fondul mutual KD Maximus, incepand cu prima jumatate a lunii iunie, clientii putand subscrie sau rascumpara aceste unitati prin toate sucursalele bancii.
Politica de investitii a fondului mutual KD Maximus, administrat de SAI KD Investments Romania SA, urmareste realizarea plasamentelor in depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni corporative, obligatiuni municipale, actiuni cotate pe pietele reglementate, conform prospectului de emisiune si reglementarilor legale. Unitatile fondului mutual KD Maximus sunt distribuite si de Banca Comerciala Carpatica si BRD - Groupe Societe Generale.

Bank Leumi Romania este distribuitor autorizat si al fondurilor administrate de S.A.I. Certinvest. Banca detinea active de 576,5 milioane lei (170,5 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 0,33% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale. Bank Leumi Romania (fosta Eurom Bank) este subsidiara grupului financiar israelian Leumi, care a cumparat in luna august a anului trecut 99,27% din capitalul social al Eurom Bank de la firma olandeza Kolal BV, pentru care a platit 34 milioane dolari.

SAI KD Investments Romania SA, subsidiara a grupului financiar sloven KD, administreaza doua fonduri deschise de investitii pe piata romaneasca, unul cu plasamente in proportie de peste 78% in actiuni cotate - KD Maximus, iar al doilea - KD Optimus - cu expunere pe actiuni de sub 50% si plasamente mai mari in depozite bancare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri