Banca Romaneaca lanseaza un nou produs de creditare - Creditul Suport Activ, destinat refinantarii datoriilor catre furnizori si/sau catre bugetul consolidat al statului.
Creditul se acorda clientilor persoane juridice care au cel putin 2 ani de activitate si au o situatie financiara satisfacatoare conform normelor Bancii Romanesti.

Creditul “Suport Activ” se acorda in RON sau EURO, pe o perioada de maxim 5 ani. Suma ce poate fi imprumutata este corelata cu necesarul de finantare si cu capacitatea de rambursare a clientului. Pentru creditele acordate in RON, nivelul indicativ al dobanzii este BUBOR(3M)+3% p.a., iar pentru cele in Euro, dobanda este EURIBOR (3M)+3.5% p.a.

Avantajele generate de creditul “Suport Activ” sunt imbunatatirea cash flow-ului clientului si cresterea capitalului de lucru. In plus, prin plata datoriilor, creste reputatia companiei pe piata, scade riscul de a intra in litigii si ajuta la stabilirea de parteneriate solide cu furnizorii.

Banca Romaneasca a mai lansat anul acesta 3 produse de creditare dedicate exclusiv IMM-urilor: linia de credit de tip revolving PLUS CAPITAL destinat IMM-urilor cu cifra de afaceri anuala de peste 3,5 milioane RON, linia de credit “EURO CREDIT” si creditul de investitii “EURO INVEST” pentru IMM-urile cu un rulaj de peste 1,5 mil. Euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri