Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat miercuri societatea OTP Garancia Asigurari ca administrator de fonduri de pensii private facultative (pilonul III)

In sedinta de miercuri, arbitrul pensiilor private a autorizat si prospectul schemei de pensii facultative OTP Strateg Fond de Pensii Facultative. Bancile ING Bank Romania si Bancpost au fost avizate ca depozitare ale activelor fondurilor de pensii facultative (pilon III) si administrate privat (pilonul II)

Comisia de supraveghere a avizat societatea Pricewaterhousecoopers Audit SRL ca auditor financiar al fondurilor de pensii facultative, iar ca broker de pensii administrate privat (pilonul II) au primit avizul societatile Fincop Broker de Pensii Private, AAV Broker de Pensii Private, Astop Broker de Pensii Private si Etica Finance Broker de Pensii Private.

OTP Garancia Asigurari este controlata de catre OTP Garancia Bisztosito RT Budapesta, care detine 70,4185% din actiunile asiguratorului, iar OTP Bank Romania detine 29,5566%. OTP Garancia Asigurari are un capital social de 31,39 milioane lei si detine 37 de unitati in marile orase


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri