Banca Transilvania lanseaza al zecelea produs de finantare pentru firme mici si mijlocii (IMM) cu o valoare maxima de 200.000 euro si o perioada de gratie de trei ani, timp in care clientul nu trebuie sa ramburseze bancii nimic din suma imprumutata

Creditul este pentru nevoi nenominalizate, cu o perioada de gratie de trei ani. Firmele care contracteaza creditul au posibilitatea de a nu plati nicio suma din surse proprii in primele 12 luni, iar in urmatoarele 24 de luni se va achita lunar doar dobanda, nefiind necesara in acest timp rambursarea creditului.

"Ne aflam in al treilea an consecutiv in care banca lanseaza pe piata, la fiecare trei luni, cate un produs pentru intreprinzatorii locali", a declarat directorul general adjunct al bancii, Ionut Patrahau. El a adaugat ca produsul "trei ani de gratie" exista pentru ca orice om de afaceri isi doreste si imprumut de timp, pe langa bani.

Noul produs este dedicat companiilor care sunt in cautarea unor resurse financiare pentru dezvoltarea activitatii respectivei firme si, totodata, poate fi contractat de catre persoanele fizice autorizate, asociatii familiale, birouri notariale, cabinete medicale. Valoare maxima a finantarii este de 200.000 euro, echivalentul in lei si poate fi contractata pe o perioada de pana la 15 ani.

Banca Transilvania a obtinut un profit brut de 36,4 milioane lei in primul trimestru din 2007, in crestere cu aproape 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita extinderii volumului de creditare.

Banca Transilvania a incheiat anul 2006 cu un profit net de 120,2 milioane lei, cu 21% mai mare fata de anul anterior, in conditiile in care banca s-a extins cu 126 de unitati si sucursale si a investit 93 milioane lei in 2006.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si