- Libra Bank Romania estimeaza ca va ajunge la o cota de piata de 6% in ceea ce priveste numarul de clienti finantati pentru servicii medicale pana la sfarsitul anului 2007, a declarat, citat de NewsIn, directorul de marketing si comunicare al Libra Bank, Andreea Poida.

"In prezent avem o cota de piata de 5% in ce priveste numarul de clienti din sectorul medical, cu 3.500 de clienti medici din cei aproximativ 60.000 de medici din Romania", a precizat Poida.

Ea a adaugat ca Libra Bank Romania a acordat credite in valoare de 32 milioane euro pana la sfarsitul lunii mai 2007, incepand din anul 2004 cand a intrat pe piata serviciilor medicale. In urma cu o luna au fost lansate cardurile Libra Medical, care include trei tipuri de carduri pentru medici. Unul dintre acesta este cardul Libra Mix Medical, cu o dobanda anuala de 7% pentru economiile de minimum 500 lei. "Cu acest tip de card, medicii mai pot accesa un credit de valoare maxima a trei venituri nete", a mai spus Andreea Poida

Libra Bank este controlata de fondul american de investitii New Century Holdings (NCH) Broadhurst, cei mai importanti actionari fiind companii detinute de fond. Libra Bank detinea active de 556,38 milioane lei (165,8 milioane euro) la sfarsitul lunii martie 2007, dupa cum arata datele furnizate de banca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR clarifică modul în care se va face amânarea ratelor la credite
Setari Cookie-uri