Topul caselor de brokeraj in luna iunie

Casa de brokeraj CA IB Securities a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna iunie la Bursa de Valori Bucuresti si pozitia a 37-cea pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, conform clasamentelor intocmite de cele doua institutii.

CA IB Securities a incheiat tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 795,13 milioane lei. La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu, casa de brokeraj a incheiat in iunie doar 190 de contracte, potrivit NewsIn.

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii iunie a fost ocupata de Swiss Capital, cu o valoare a tranzactiilor de peste 467,45 milioane lei, urmata de Raiffeisen Capital & Investment, cu 312,44 milioane lei.

In primele sase luni de tranzactionare ale anului, cea mai activa casa de brokeraj la Bursa de Valori Bucuresti a fost tot CA IB Securities, cu tranzactii in valoare de 1,94 miliarde lei, urmata de Swiss Capital, cu 1,69 miliarde lei, si de Raiffeisen Capital & Investment, cu 1,43 miliarde lei. In total, pe piata titlurilor listate la Bucuresti au activat 75 de case de brokeraj.

In mai 2007, pe piata sibiana la termen au tranzactionat 44 intermediari. Topul intermediarilor a fost dominat de casa de brokeraj Broker Cluj, care a incheiat 65.899 contracte. Pe pozitia secunda s-a aflat casa de brokeraj Vanguard, care au incheiat 49.643 contracte. Cu un volum de 35.903 contracte incheiate, Eastern Securities s-a plasat pe locul trei.

In primele sase luni ale anului, cea mai activa casa de brokeraj pe piata la termen a fost Broker Cluj, cu 707.380 de contracte, urmata de Vanguard, cu 507.140 de contracte la termen, si de Eastern Securities, cu 353.666 contracte.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri