Alpha Bank Romania a lansat depozitele la termen Progressive pe 6 sau 12 luni pentru sume de cel putin 1.000 lei sau 500 euro, la care dobanda creste lunar si este transferata in contul curent

Pana la 1 septembrie, banca ofera dobanzi promotionale la aceste depozite. Astfel, dobanzile la economisirile in lei pe 6 luni cresc de la 5,50% la 10,00% pe an, iar la cele pe 12 luni, de la 5,00% la 12,50% pe an. La depozitele in euro pe 6 luni, dobanzile urca de la 2,50% la 5,50% pe an, iar la cele pe 12 luni de la 2,00% la 6,50% pe an.

"Lansarea noului depozit cu dobanda progresiva Alpha Progressive se inscrie in linia strategiei dezvoltate de Alpha Bank Romania in ce priveste produsele si serviciile oferite clientilor nostri. in cazul in care depozitul este lichidat inainte de termen, clientul beneficiaza de intreaga dobanda acumulata lunar pana la acel moment", a spus presedintele executiv al bancii, Sergiu Bogdan Oprescu.

Alpha Progressive este insotit de un pachet de servicii suplimentare: cont curent deschis si administrat gratuit, AlphaCard Visa Electron oferit gratuit, pe care clientii il pot utiliza pe internet si oriunde in lume la diverse cumparaturi sau sa retraga dobanda acumulata din depozit si acces la Alpha Click, serviciul de internet banking, fara abonament si fara taxa de conectare.

Alpha Bank Romania, este parte a grupului financiar grec Alpha Bank Group. Grupul este reprezentat in Romania si prin Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

Alpha Bank Romania era a opta banca de pe piata romaneasca dupa active la finalul anului trecut si a inregistrat in 2006 o crestere a activelor cu peste 58% pana la 7,15 miliarde lei (2,11 miliarde euro), care echivaleaza cu o cota de piata de 4,15%, dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Bancile trec la rationalizarea investitiilor! Care sunt consecintele?