Alpha Bank Romania a lansat depozitele la termen Progressive pe 6 sau 12 luni pentru sume de cel putin 1.000 lei sau 500 euro, la care dobanda creste lunar si este transferata in contul curent
Pana la 1 septembrie, banca ofera dobanzi promotionale la aceste depozite. Astfel, dobanzile la economisirile in lei pe 6 luni cresc de la 5,50% la 10,00% pe an, iar la cele pe 12 luni, de la 5,00% la 12,50% pe an. La depozitele in euro pe 6 luni, dobanzile urca de la 2,50% la 5,50% pe an, iar la cele pe 12 luni de la 2,00% la 6,50% pe an.

"Lansarea noului depozit cu dobanda progresiva Alpha Progressive se inscrie in linia strategiei dezvoltate de Alpha Bank Romania in ce priveste produsele si serviciile oferite clientilor nostri. in cazul in care depozitul este lichidat inainte de termen, clientul beneficiaza de intreaga dobanda acumulata lunar pana la acel moment", a spus presedintele executiv al bancii, Sergiu Bogdan Oprescu.

Alpha Progressive este insotit de un pachet de servicii suplimentare: cont curent deschis si administrat gratuit, AlphaCard Visa Electron oferit gratuit, pe care clientii il pot utiliza pe internet si oriunde in lume la diverse cumparaturi sau sa retraga dobanda acumulata din depozit si acces la Alpha Click, serviciul de internet banking, fara abonament si fara taxa de conectare.

Alpha Bank Romania, este parte a grupului financiar grec Alpha Bank Group. Grupul este reprezentat in Romania si prin Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

Alpha Bank Romania era a opta banca de pe piata romaneasca dupa active la finalul anului trecut si a inregistrat in 2006 o crestere a activelor cu peste 58% pana la 7,15 miliarde lei (2,11 miliarde euro), care echivaleaza cu o cota de piata de 4,15%, dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri