Cele patru societati autorizate marti de arbitrul pensiilor private sunt OTP Fond de Pensii SA, BT Aegon Fond de Pensii SA, AIG Fond de Pensii SA si Generali Fond de Pensii SA.

CSSPP a mai autorizat cinci societati ca broker de pensii private: Filas Broker de Pensii Private SRL, Crefo Broker de Pensii Private SRL, SE Fond - Broker de Pensii Private SRL, Fehu Broker de Pensii Private SRL si Banat FIM Broker de Pensii Private SRL.

Pana in prezent, arbitrul pensiilor private a autorizat alti sapte administratori de pensii private obligatorii: ING Fond de Pensii SA, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA si Omniasig Pensii - Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA, Prima Pensie Fond de Pensii SA, BRD Fond de Pensii SA si Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA si BCR Administrare Fond de Pensii SA.

Citeste si:

Societatile de administrare de fonduri private pe pilonul II autorizate de CSSPP trebuie sa se inregistreze la Oficiul National al Registrului Comertului si sa obtina mai apoi autorizarea de administrare a fondului de pensii administrat privat, pentru a deveni administratori ai unor fonduri de pensii obligatorii.