Actionariatul Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) l-a numit, vineri, pe Gheorghe Carabasan in functia de vicepresedinte al consiliului de administratie al bancii
"In acest fel, conducerea executiva a bancii va fi asigurata de domnii Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, Cristian Tudorancea si Gheorghe Carabasan, in calitate de vicepresedinti", se arata in comunicatul CEC.

Carabasan are o experienta de 34 de ani in activitatea bancara si a detinut functia de director in cadrul Alpha Bank la care lucra din 1996, iar anterior a fost director la Eximbank intre 1995 si 1996. intre 1973 si 1994 a lucrat la Banca Romana de Comert Exterior unde a detinut pozitiile de director si vicepresedinte.

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), actionarul CEC, a decis pe 11 mai schimbarea presedintelui bancii si a doi vicepresedinti. Astfel, Radu Gratian Ghetea l-a inlocuit pe Eugen Radulescu in functia de presedinte, Cristian Tudorancea si-a mentinut pozitia de vicepresedinte, in vreme ce Gabriela Tudor si Vasile Ifrim si-au pierdut pozitiile de vicepresedinti ai bancii.

CEC are cea mai extinsa retea bancara din Romania, cu cele 1.364 sucursale si agentii pe care le detine. Casa de Economii si Consemnatiuni detinea active de 7,5 miliarde lei (2,23 miliarde euro) la sfarsitul primului trimestru al acestui an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri