Perioada de rambursare a fost extinsa pana la maximum 30 de ani pentru persoanele care contracteaza un credit in perioada mentionata. in afara intervalului de valabilitate a ofertei, perioada maxima de rambursare pentru imprumuturile in valuta este de la 15 ani, iar pentru cele in lei de 20 de ani, potrivit datelor publicate de banca.

Dobanda de 5,7% va fi practicata la creditele de nevoi personale cu garantie ipotecara, dar si la impumuturile prin care se refinanteaza alte credite.

Garantia creditului va fi o ipoteca asupra unui imobil pe care il detine clientul ori o terta persoana sau asupra unui imobil care este deja ipotecat in favoarea OTP Bank Romania. Banca nu percepe comision de administrare a creditului sau a contului curent si nici taxa de deschidere a contului curent.

OTP Bank Romania a atins in decembrie 2006 o cota de piata de 2,13% pe segmentul retail, in timp ce pe segmentul creditelor ipotecare cota de piata a ajuns la 3,81%, potrivit oficialilor bancii. OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 2,6 miliarde forinti (35,3 milioane lei) in 2006, cu 23% mai mare decat cea din anul anterior.