Raiffeisen Bank coboara dobanda la creditele imobiliare si ipotecare cu 2,9%, pana la 5,5% pentru persoanele care contracteaza imprumutul in perioada 5 iulie- 30 septembrie 2007, in incercarea de a atrage clientii pentru acest tip de credit

Dobanda la creditele ipotecare este de 5,5%, fixa in primul an, pentru creditele contractate in intervalul mentionat, iar in afara acestei perioade Raiffeisen Bank practica o dobanda variabila de 8,4%.

Creditele in lei "Casa Ta" pot fi utilizate pentru cumpararea de locuinte, case de vacanta, terenuri, pentru modernizare si construire imobile", se mentioneaza in comunicatul de presa al bancii.

Creditul in lei pentru nevoi personale nenominalizate cu ipoteca „Flexicredit Plus” are o dobanda fixa, de 6% in primul an, in perioada mentionata. in afara acestui interval dobanda preacticata de Raiffeisen Bank este de 8,9%, variabila. Clientii bancii isi pot refinanta creditele imobiliare si ipotecare cu dobanda fixa in primul an de 6,65% pentru creditele in euro si 4,9% pentru franci elvetieni, aceasta fiind oferta standard a bancii.

Banca are peste 2,2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 130.000 firme mici si mijlocii) si peste 5.000 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de peste 330 de unitati si aproximativ 5.200 de angajati. Banca detinea active de 13,8 miliarde lei (4,09 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 8,03% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Bank of the Year, editia 4: publicul poate vota cea mai populara banca