Persoanele care aleg produsul CreditAvantaj Ipotecar cu perioada de gratie nu platesc nici principal, nici dobanda in primele sase luni de credit, iar in urmatoarele 42 de luni achita doar echivalentul dobanzii, astfel incat ratele sunt destul de reduse in primii patru ani, se mentioneaza in comunicatul de presa. Creditul se acorda pe o perioada de maximum 30 de ani si poate acoperi pana la 95% din valoarea de achizitie.

Credit Europe Bank, fosta Finansbank Romania, are peste 350.000 clienti, persoane fizice si companii, printr-o retea de peste 85 de sucursale. Banca avea, la sfarsitul anului 2006, active de 2,38 miliarde lei (703,9 milioane euro) si controla 1,38% din piata bancara romaneasca, arata datele bancii centrale. Planurile bancii prevad cresterea cotei de piata pana la 2% la sfarsitul acestui an, prin extinderea retelei si lansarea de noi produse.

Actionarul majoritar al Credit Europe Bank este Fiba International Holding NV, parte a grupului financiar turc Fiba, care detine 89,80% din actiunile bancii.