Serviciul Raiffeisen Exclusive are in portofoliu doua pachete distincte de servicii, a anuntat banca.

Primul pachet este destinat clientilor care dispun de sume intre 40.000 de euro si 100.000 de euro, iar al doilea pentru persoanele care dispun de fonduri de peste 100.000 de euro.

„Inca de la inceput, ne-am propus ca Raiffeisen Exclusive sa devina mai mult decat un serviciu clasic bancar, ne-am dorit sa devina un loc unde clientul nostru sa fie intr-o comunicare directa cu bancherul sau personal si, intr-un spatiu relaxat, personalizat, sa beneficieze de consultanta in servicii financiare si de investitii” - a spus Razvan Munteanu, vicepresedinte Raiffeisen Bank.

Citeste si:

Clientii care dispun de fonduri de peste un milion de euro pot utiliza instrumente financiare pe pietele externe prin intermediul bancii Kathrein & Co, banca de investitii private detinuta de Raiffeisen Zentralbank Österreich AG in Austria.

Banca are peste 2,2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 130.000 firme mici si mijlocii) si peste 5.000 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de peste 330 de unitati si aproximativ 5.200 de angajati. Banca detinea active de 13,8 miliarde lei (4,09 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 8,03% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.