Raiffeisen Bank a redus dobanda la creditele imobiliare in franci elvetieni la 3,9% anual

In perioada 20 iulie - 31 decembrie 2007, Raiffeisen Bank ofera credite imobiliare/ipotecare in franci elvetieni (CHF) cu dobânda promotionala. Creditele in CHF pentru cumpararea de locuinte, case de vacanta, terenuri si pentru modernizare si construire imobile, „Casa Ta”, beneficiaza de o dobânda de 3,9% pe an (dobânda fixa valabila in primul an).

De asemenea, creditul in CHF pentru nevoi personale nenominalizate cu ipoteca „Flexicredit Plus” are o dobânda promotionala de 4,9% pe an (dobânda fixa valabila in primul an) in perioada 20 iulie – 31 decembrie 2007.

Raiffeisen Bank ofera clientilor si posibilitatea refinantarii creditelor imobiliare/ipotecare cu dobânda fix in primul an: 3,9% pentru creditele in franci elvetieni. Refinantarea creditelor de nevoi personale se poate face prin „Flexicredit Integral”, care va beneficia de dobânda fix pentru primul an, de 4,9% la CHF, in perioada promotiei.

Promotia de credite garantate cu ipoteca lansat de Raiffeisen Bank este valabil in toata reteaua bancii, inclusiv in cele sase centre specializate in astfel de credite – Raiffeisen Casa Ta din Bucuresti (dou), Constanta, Timisoara, Pitesti si Cluj Napoca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cate credite in franci elvetieni mai are Raiffeisen Bank in portofoliu