Casa de brokeraj Intercapital Invest a obtinut in primele sase luni ale anului un profit net de 537.000 lei de peste trei ori mai mare decat rezultatul afisat in perioada similara a anului trecut

Veniturile casei de brokeraj in primele sase luni au fost de 3,09 milioane lei, in crestere cu 43% fata de perioada similara a anului trecut.

In primele sase luni ale anului, Intercapital Invest a inregistrat tranzactii cu actiuni in valoare de 365,2 milioane lei (117 milioane euro). Valoarea schimburilor cu obligatiuni efectuate de casa de brokeraj a fost de 114,9 milioane lei.

Pe piata intrumentelor derivate de la Sibiu, valoarea tranzactiilor a fost, in primele sase luni, de 550 milioane lei.

La sfarsitul lunii iunie, Intercapital Invest intermedia tranzactii cu actiuni pentru 2.795 de clienti si tranzactii cu intrumente derivate pentru 172 de clienti.

Intercapital Invest are un capital social de 2,75 milioane lei. Compania a fost infiintata in anul 1995 si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii. in primele sase luni, casa de brokeraj a ocpuat pozitia a unsprezecea in topul intermediarilor pe piata intrumentelor financiare a Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu si pozitia a doisprezecea in topul intermediarilor la Bursa de Valori Bucuresti.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
In vizita la noul sediu Tradeville: brokeraj in toiul iernii