Finantarile acordate de catre Credit Europe Leasing IFN au vizat achizitia de autovehicule in proportie de 43%, in timp ce leasingul de echipamente a reprezentat 23% in portofoliul de contracte noi, iar leasingul imobiliar a cumulat un procent record pentru companie de 34%.

Printre factorii care au contribuit la acest rezultat se numara imbunatatirea constanta a serviciilor oferite clientilor, suportul financiar si experienta internationala a actionarului majoritar si majorarea de capital din aprilie, cu 8 milioane euro.

Credit Europe Leasing IFN are ca actionar majoritar Credit Europe Bank NV (Olanda) cu o participatie de aproximativ 99 % din actiunile companiei, restul de 1% este detinut de grupul financiar international Fiba International Holding NV (Olanda). Credit Europe Bank NV(Olanda) functioneaza in conformitate cu legislata olandeza si opereaza sub supravegherea directa a Bancii Nationale a Olandei NV (The Dutch Central Bank).

Pentru 2007, Credit Europe Leasing IFN vizeaza cresterea cotei de piata la circa 5% din totalul pietei nationale de leasing estimata la 4,5 miliarde euro – conform estimarilor ALB (Asociatia de Leasing si Servicii Financiare NeBancare).