Credit Europe Leasing IFN a incheiat prima jumatate a lui 2007 cu o crestere de 126% fata de aceeasi perioada a anului trecut, valoarea totala a contractelor dupa primele sase luni ale lui 2007 fiind de peste 95 milioane euro.

Finantarile acordate de catre Credit Europe Leasing IFN au vizat achizitia de autovehicule in proportie de 43%, in timp ce leasingul de echipamente a reprezentat 23% in portofoliul de contracte noi, iar leasingul imobiliar a cumulat un procent record pentru companie de 34%.

Printre factorii care au contribuit la acest rezultat se numara imbunatatirea constanta a serviciilor oferite clientilor, suportul financiar si experienta internationala a actionarului majoritar si majorarea de capital din aprilie, cu 8 milioane euro.

Credit Europe Leasing IFN are ca actionar majoritar Credit Europe Bank NV (Olanda) cu o participatie de aproximativ 99 % din actiunile companiei, restul de 1% este detinut de grupul financiar international Fiba International Holding NV (Olanda). Credit Europe Bank NV(Olanda) functioneaza in conformitate cu legislata olandeza si opereaza sub supravegherea directa a Bancii Nationale a Olandei NV (The Dutch Central Bank).

Pentru 2007, Credit Europe Leasing IFN vizeaza cresterea cotei de piata la circa 5% din totalul pietei nationale de leasing estimata la 4,5 miliarde euro – conform estimarilor ALB (Asociatia de Leasing si Servicii Financiare NeBancare).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Câți clienți ING Bank România folosesc plățile mobile?
Setari Cookie-uri