Casa de brokeraj Swiss Capital a ocupat prima pozitie in topul intermediarilor activi la Bursa de Valori Bucuresti in luna iulie si s-a plasat pe pozitia a 19-a pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, potrivit clasamentelor intocmite de cele doua institutii.

In luna iulie, Swiss Capital a incheiat tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 748,3 milioane lei (236,8 milioane euro). La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), casa de brokeraj a incheiat 4.492 de contracte.

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii iunie a fost ocupata de Raiffeisen Capital & Investment, cu o valoare a tranzactiilor de peste 393,76 milioane lei, urmata de ING Bank NV Amsterdam - sucursala Bucuresti, cu 371,7 milioane lei.

In primele sapte luni de tranzactionare ale anului, cea mai activa casa de brokeraj la Bursa de Valori Bucuresti a fost Swiss Capital, cu tranzactii in valoare de 2,44 miliarde lei, urmata de CA-IB Securities, cu 2,14 miliarde lei, si de Raiffeisen Capital & Investment, cu 1,82 miliarde lei. In total, pe piata titlurilor listate la Bucuresti au activat 75 de case de brokeraj.

In iulie 2007, pe piata sibiana la termen au tranzactionat 39 intermediari. Topul intermediarilor a fost dominat de casa de brokeraj Broker Cluj, care a incheiat 81.654 contracte. Pe pozitia secunda s-a aflat casa de brokeraj Vanguard, care a incheiat 61.932 contracte, iar Eastern Securities s-a plasat pe locul trei, cu 45.852 de contracte incheiate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR urmează tendința globală și reduce dobânda cheie
Setari Cookie-uri