Banca Romaneasca, subsidiara locala a grupului financiar elen National Bank of Greece (NBG), a urcat de miercuri valoarea maxima a creditului de consum fara garantii la 15.000 euro (echivalent lei) de la 10.000 euro

Totodata, perioada de valabilitate a ofertei promotionale pentru acest tip de credit prin care Banca Romaneasca ofera o dobanda fixa pe primul an de 8,5%, se extinde cu inca o luna, respectiv pana la 31 august. "Am extins perioada ofertei datorita nevoilor de finantare a vacantelor", a declarat directorul diviziei de retail din Banca Romaneasca, Sorin Mititelu.

Banca a calculat ca, o familie din trei membri cu un venit lunar de 1.500 lei poate obtine un credit in suma de 9.000 euro (echivalent in lei) pentru care rata lunara va fi de 139 euro (echivalent in lei). Pentru accesarea valorii maxime de 15.000 euro (echivalent in lei), cu o rata lunara de 231 euro (echivalent in lei), venitul lunar necesar este de 2.410 lei.

Banca Romaneasca avea active de 1,223 miliarde euro la sfarsitul primului trimestru al acestui an, iar reteaua sa de unitati este, in prezent, de peste 88 sucursale si agentii, 88 bancomate (ATM) si 114 aparate de plata cu cardul la comercianti (POS).







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri