Aviva Romania, unul dintre primii doi administratori de fonduri de pensii facultative (pilonul III) autorizati de arbitrul pietei pensiilor, a atras un volum al activelor nete de 54.601 lei in lunile mai, iunie si iulie la fondul de pensii private facultative Pensia Mea

Aviva Romania a inregistrat in luna iulie un volum al activelor de 36.000 lei, de circa trei ori mai mare comparativ cu lunile iunie si mai, cand fondul de pensii facultative "Pensia Mea" a atras 9.920 lei, respectiv 8.637 lei.

"Vanzarile de pensii facultative (pilon III) au avut un ritm de crestere promitator de la o luna la alta, datorita avantajelor fiscale oferite de legislatia in vigoare si expertiza internationala a grupului Aviva in domeniul pensiilor", a declarat presedintele Aviva Group Romania, Shah Rouf. El a adaugat ca Aviva Romania se asteapta ca vanzarile pe pilonul III sa creasca in continuare, in contextul lansarii pensiilor private obligatorii (pilonul II). "Mizam pe o constientizare mult mai accentuata a nevoii de economisire a romanilor", a adaugat Shah Rouf.

Numarul total al celor care optasera pentru produsul de pensii facultative "Pensia mea" pana la 31 iulie a ajuns la 1.197. Pentru Aviva Asigurari de Viata, luna iulie a insemnat 867 de vanzari de pensii facultative.

Aviva Asigurari de Viata face parte din Grupul Aviva, cel mai mare asigurator din Marea Britanie, fiind una dintre primele companii de asigurari de viata care a primit autorizarea pentru fondul sau de pensii facultative „Pensia mea” de la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Grupul Aviva este lider pe piata pensiilor si asigurarilor de viata din Europa. Grupul are 535 miliarde euro active in administrare, care reprezinta banii celor peste 40 de milioane de clienti din toata lumea. in Romania, Aviva are peste 430.000 de clienti, fiind prezenta in 19 orase.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si