Allianz-Tiriac Asigurari, afaceri de 189 mil. euro in primul semestru

Veniturile din prime brute subscrise obtinute de Allianz-Tiriac Asigurari au urcat cu 23,5% in primul semestru din 2007, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 189 milioane euro, datorita avansului pe segmentul de asigurari generale,

Compania a afisat prime brute subscrise in valoare de 173 milioane de euro pe segmentul asigurarilor generale in perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2007, cu 35 milioane euro mai mult fata de primul semestru a anului trecut.

Profitul operational afisat de companie pe acest segment este de 4 milioane euro, nivel similar cu cel obtinut in 2006, potrivit unui raport al grupului Allianz.

Allianz-Tiriac Asigurari a afisat un volum de prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor de viata in crestere cu 6,6%, pana la 16 milioane euro, comparativ cu 15 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut. Allianz cumuleaza in primele brute subscrise pe segmentul asigurarilor de viata si vanzarea de polite pentru asigurari legate de investitii (tip unit-linked).

Totodata, Allianz-Tiriac Asigurari a inregistrat pierderi de un milion de euro pe segmentul asigurarilor de viata, comparativ acelasi interval din 2006 cand afisase profit de 1 milion euro, arata datele raportului prezentat de compania mama.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri